Hvor kan jeg læse mere om social software?

19. august, 2007 22:13

Niels og jeg har haft travlt de seneste uger med at færdiggøre lektionsplan og kompendie til vores kursus i social software, som begynder om halvanden uges tid.

Den største opgave har uden tvivl været at samle alle de (primært videnskabelige) kilder, der kunne give svar og stille nye spørgsmål på alle de hvordan’er, hvorfor’er og hvad’er, der er om social software. Nu er vi kommet så langt, at vores lektionsplan er mere eller mindre færdig, og i morgen afleverer vi kompendiet til trykkeren. Puha!

Vi har udarbejdet kompendiet i en wiki, som vi overgiver til de studerende. Vi har udvekslet tanker og bygget videre på hinandens ideer i wikien, og det har fungeret rigtig godt. Nu er tanken, at de studerende skal dele deres forelæsningsnoter, ideer og spørgsmål på wikien i løbet af undervisningen.

Hvis du vil læse mere om social software, kan du starte på vores wiki. Men det bliver forhåbentlig meget mere interessant, når de studerende også begynder at bidrage. Følg med, hvis du har lyst. Første kursusgang er den 28. august.

Tags: , ,

Kategoriseret som: ,