Farvel til FDB

9. september, 2012 13:33

Jeg har fået nyt job pr. 1. september hos design- og brandingbureauet Kontrapunkt. Her er jeg blevet chef for en ny digital enhed. Det er et fantastisk job: Kontrapunkt står som noget helt særligt for mig, og jeg har mødt mange begavede og søde mennesker med et herligt drive. Jeg fortæller mere om jobbet her på bloggen senere.

Det betyder til gengæld også, at jeg måtte sige farvel til FDB. Det var ikke helt let. Det er en flok gode mennesker, der er samlet om en række gode sager, og i de godt og vel 2 1/2 år, jeg har været der, har vi lavet en masse sjove og spændende projekter, bl.a.:

Det har været sjovt og spændende hele vejen – og jeg kan kun anbefale FDB som arbejdsplads. Vi har også nået en masse resultater. Bl.a. har vi seksdoblet hvor mange danskere, FDB er i kontakt med hver måned. Men der er også ting, der har været sværere end forventet – ikke mindst i forhold til at tiltrække nye frivillige.

Jeg er blevet klogere af min tid i FDB. Og jeg tror også, det betyder, at jeg bliver en dygtigere konsulent, end da jeg var i Bysted. Jeg glæder mig!

 

Tags: , ,

Kategoriseret som: , ,