Brug nettet lidt bedre – fem nemme ting at starte med

1. september, 2007 19:06
  1. Vi starter i den nemme ende. Begynd med at flytte dine bookmarks til del.icio.us. Det giver dig mulighed for at få adgang til dem fra alle computere med en nøgleordsbaseret navigation. Og desuden får du adgang til alle andres bookmarks.
  2. Benyt en RSS-læser til at følge med i nyheder, del.icio.us-links, weblogs og alle de andre sites, du alligevel tjekker hver dag. Prøv f.eks. www.pageflakes.com, www.google.com/ig eller ligesom mig www.netvibes.com. Vær forberedt på, at det tager lidt tid at sætte op – men det er det hele værd.
  3. Drop Outlook, Hotmail eller hvad du ellers bruger af antikverede email-klienter. Gmail giver dig masser af plads, søgning i dine mails der er ligeså hurtig som Google og et lækkert interface. Og så er det gratis.
  4. Bonusen til Gmail er, at du også får adgang til en masse andre lækre online værktøjer, for eksempel Google Calendar og Google Docs & Spreadsheets. Så kan du næsten slippe computeren.
  5. Tager du billeder? Du behøver ikke at have en moblog for at have glæde af Flickr (eller alternativer som 23). Det er faktisk bare smart, at du kan lægge dine billeder online gratis og organisere dem med nøgleord ligesom på del.icio.us. Når du så har vænnet din gamle mor til det, kan du jo få hende til også at oprette en konto. Så kan I automatisk følge med i hinandens billeder. Eller måske i andres billeder – hvad med Beastie Boys’ tour-billeder?
Tags: , , ,

Kategoriseret som: