Ti weblogs, jeg læser med fornøjelse

7. maj, 2007 12:00

Venner og kollegaer, der ikke læser weblogs, bruger ofte undskyldningen, at de ikke ved, hvor de skal starte. Her er ti bud:

Nogle på dansk

Peter Svarres weblog om informationsarkitektur og web er velskrevet og interessant. Og han opdaterer den så sjældent, at man kan nå at følge med.

Emmes weblog handler både om medier og kommunikation og en lille smule om slik. De mange små causerier holder sig for det meste på den faglige side og bliver sjældent (for) personlige.

Social Square-webloggen handler næsten kun om weblogs – og så en lille smule om andre sociale medier. Der er gode ideer og god inspiration, som er værd at følge med i.

Og nogle på udenlandsk

Boing Boing er en veritabel overflod af nørderi, popkultur, teknologi, bizarre indfald, litteratur,amerikansk politik og alt det andet, man bliver nødt til at følge med i.

Freakonomics-bloggen giver nye inputs til dig, der også kunne li’ bogen. Hvis du kan li’ tal og økonomi og bærer et djøf-logo tæt ved dit hjerte, giver den dig ny inspiration til, hvordan man også kan anskue verden.

Seth Godin skriver om markedsføring og medier med stor pondus. Han er fantastisk forførende og har en elegant sprogomgang, der engang imellem kan få mig til at glemme min skepsis overfor ham.

Mashable er en af mange gode weblogs, der giver overblik over udviklingen på web 2.0-området. (Et par andre jeg følger i samme boldgade: Read/Write Web, TechChrunch, Om Malik, O’Reilly, BuzzShout, Wikinomics)

Paul Graham er lidt i samme boldgade. Men han trækker i stedet de store linjer op i sine lidt mere sjældne blog-indlæg (Spørgsmålet er, om det overhovedet er en blog).

Smashing Magazine er for den (web-)designinteresserede. Ideer, inputs og inspiration i ét væk.

Cool Hunting er ideer i et bredere perspektiv. Ny mad, nye sko, nye teknologier, nye kunstneriske udtryksformer, nye forretningsideer… (se også: The Cool Hunter)

Nå ja, og så synes jeg også, du skal følge med i mitKBH’s weblog.

Tags: ,

Kategoriseret som: