Nyt eksperiment på bloggen: En købt template

22. juni, 2011 18:31

Jeg har opdateret designet her på bloggen – denne gang som et eksperiment. Det nye design er nemlig en template, jeg har købt for ca. 200 kroner. For det beløb får man et gennemarbejdet design til WordPress, hvor der er en lang række indstillinger, man kan ændre – bl.a. skrifttyper, farver mm. Der er også en række forskellige sidetyper, man kan bruge, bl.a. et portfolio og et galleri, som jeg ikke har haft den store brug for.

Jeg købte templaten for at se, om denne industri ville være afslutningen på en kort periode med masser af webdesign. Og mit svar er foreløbigt dobbelt. Det er endnu ikke godt nok til virksomheder for hvem deres online tilstedeværelse er vigtig, og hvor der ikke må være fejl som små engelske ord rundt omkring eller hvor det er essentielt, at en sidetype eller et flow designes til en meget specifik brugssituation.

Men er man en mindre virksomhed, der “bare” skal præsentere sig pænt og ordentligt, er det helt bestemt værd at overveje at købe en billig og gennemarbejdet template i stedet for at bruge 50 eller 70.000 på et webdesign. Man får ganske meget for pengene.

Tags: , ,

Kategoriseret som: