Tre sjove digitale ting fra FDB

27. marts, 2010 14:49

Så har jeg snart været to måneder i FDB – og jeg synes lige, jeg vil linke til nogle af de sjove ting, Simon og jeg (og i høj grad resten af FDB) har haft tid til at lave ved siden af al strategi-arbejdet:

FDB’s Ansvarlighedssubsite er stadig under udvikling. Formålet er at give et sjovt og inspirerende overblik over nogle af alle de interessante projekter, vi laver. Prøv fx at spille snackman og spis sundere til landets sportsstævner, tag facebook-testen om din sundhed med Anne Ravn eller se en film om, hvorfor vi overhovedet arbejder med ansvarlighed. Besøg forsiden på ansvarlighedssubsitet her.

Mad-o-meteret lancerede vi i går. Det er en visualisering af nogle af de sjove, tankevækkende og inspirerende statistikker, som FDB Analyse laver – her med fokus på danskernes spisevaner. Se mad-o-meteret her (og læs evt. mere om baggrunden her)

Mad-o-meteret

Mad-o-meteret

FDB tv er først og fremmest en database over al den online video, FDB og Samvirke traditionelt har bragt. På længere sigt er meningen, at der skal bringes andre videoer også. Men her er en af de mest populære: Sådan laver du sovs! Besøg tv.fdb.dk for mere.

Tags: , , , ,

Kategoriseret som: