Vi skal spise!

20. juli, 2010 10:46

Snart går vi live med det første nye online medie fra FDB, Vi skal spise!.

Viskalspise.dk bliver Danmarks nye website om mad og opskrifter. Ambitionen er at blive den bedste inspirationskilde for danskerne til god og sund mad.

Nogle gange er mad en af de største fornøjelser i livet. Andre gange er det bare noget, der skal overstås, når sulten plager eller ungerne skriger. I begge situationer – og alle de mellemliggende – vil vi gerne hjælpe danskerne med det nye mad- og opskriftwebsite viskalspise.dk.

Mad er altid en af de vigtigste ingredienser i et sundt liv. Derfor bliver fokus på det nye website at hjælpe danskerne til at træffe sundere valg – på den måde er der også plads til at vælge is, kage og sovs engang imellem.

Viskalspise.dk går i luften i starten af september, og det bliver et site, hvor både professionelle kokke, madbloggere og helt almindelige danskere kan dele deres yndlingsopskrifter. Når sitet går live er der over 3.000 opskrifter – spændende fra det hurtige til det sofistikerede.

I første omgang går vi live med et site, der ikke kan så meget. Henover efteråret arbejder vi videre med det og forsøger at lave nye funktioner i dialog med brugerne. Jeg skal nok skrive, når vi er live, men indtil da kan du også kigge ind på viskalspise.dk og tilmelde dig nyhedsbrevet.

Tags: , , , ,

Kategoriseret som: