Muri & Mario – Hun tog min guitar

6. juli, 2012 18:49

Muri & Mario er en dansk-italiensk popduo. De har lavet deres eget lille pladeselskab, de skriver sange, der smører dine ører ind i pop – og så er de ret gode til det der med at få fans. De er aldrig blevet spillet på P3 eller andre landsdækkende radiostationer, men i løbet af de seneste to måneder er videoen til Hun tog min guitar blevet spillet over en million gange på Youtube. Ja, en million. Mere end fx Nik & Jays landsholdssang. Videoen er faktisk også ret fin. Den er klippet sammen af videoer, som over 100 fans har sendt til drengene:

“For to måneder siden lavede vi et opslag på Facebook, hvor vi bad om folks fortolkninger af sangen. Der kom 120 videoer ind, og det er dem, vi har klippet sammen til videoen, forklarer Muri.” (DR)

Det er helt klart det bedste danske eksempel, jeg har set på, at kunstnerne med succes går uden om traditionelle kilder og direkte til danskerne – inspirerende og sjovt. Og så er det i øvrigt ikke deres første hit – den første video er blevet vist over 250.000 gange.

Tjek dem i øvrigt ud på Facebook, som de også har totalt styr på. Og så spiller de på et crazy daisy-agtigt sted i nærheden af dig.

Tags: ,

Kategoriseret som: ,